Agenda

Vanaf 8 september rijdt de Stoptobercamper door Nederland. Klik hier om het schema te zien wanneer de camper bij jou in de buurt is. Bij de camper kun je terecht voor al je vragen over stoppen met roken en kun je tips en advies krijgen over je 28-dagen-niet-rokenreis. Vanaf deze datum start ook onze radiocampagne. Beluister hier de radiospots. En natuurlijk kun je nu ook weer terecht op onze Facebookpagina en kun je lezen hoe het stoppers vergaat en hen steunen door zelf ook berichten achter te laten.

Vanaf 11 september kun je na het achterlaten van je e-mailadres op de Doe mee! pagina, ons gratis Stoptober Magazine ophalen bij de servicebalie van Albert Heijn. Zolang de voorraad strekt.

Kijk op 25 september naar Tros Radar op NPO 2 om 20.30 uur. Daarin is een item over stoppen met roken. Misschien steek je er nog wat van op.

Vanaf 28 september kun je onze gratis Stoptober-app downloaden in de App store of de Google Play store. Vanaf 1 oktober kun je de app gebruiken en zal je dagelijks ondersteunende tips en positieve berichten ontvangen.

Op 1 oktober starten we met z’n allen de 28 dagen niet roken reis.

Op 1 oktober laten 50 rokers zich vrijwillig opsluiten in een kazerne bij Nijmegen. Ze gaan gezamenlijk de eerste 5 dagen van Stoptober doorbrengen en hopen zo met steun van elkaar de sigaret vaarwel te zeggen. Ook willen ze anderen inspireren bij hun stoppoging. Je kunt alles wat in het huis gebeurt volgen via de livestream op zorg.nu/westoppen!

Op 27 oktober besteedt Ivo Niehe in zijn TV Show aandacht aan het Stophuis en stoppen met roken.

Op 28 oktober vieren we met elkaar dat iedereen 28 dagen rookvrij is. Je kunt ook besluiten om langer te stoppen met roken. De Stoptober app loopt, als je wil, het hele jaar door.

Campertour

Campertour

Vanaf 8 september gaat de Stoptobercamper op tournee.
De camper komt in bijna alle provincies van Nederland.

Lees verder

We Stoppen!

We Stoppen!

50 rokers laten zich 5 dagen opsluiten in een kazerne en doven in oktober – Stoptobermaand – hun sigaret.

Lees verder

Copyright © 2017 Stoptober. Powered by: Headline Interactive