Ga naar hoofdcontent

Hoe gaat het in zijn werk?

Via de app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat.

De app biedt afleiding met bijvoorbeeld filmpjes en puzzels. Ook krijg je tips wat je kunt doen op eventueel moeilijke momenten. De app is vanaf 28 september te downloaden.

Via social media als Facebook, Twitter en Instagram hou je contact met medestoppers. Die bieden afleiding op de momenten dat jij dat nodig hebt. Je kunt reageren en ervaringen delen. Kortom: via social media ervaar je echt wat ‘samen stoppen’ betekent.

Om te zien hoe het stoppen-met-roken-avontuur bij anderen uitpakt, volg onze Facebook-pagina en kijk van 30 september t/m 4 oktober naar het Stoptoberhuis op Stoptober.tv. Vijftig rokers laten zich de eerste vijf dagen van Stoptober vrijwillig opsluiten. Je kunt vanaf 30 september volgen hoe het hen vergaat via dagelijkse livestreams en overzicht-video's op Stoptober.tv.

Meld je aan voor ons gratis webinar en krijg een uur lang tips en aanmoedigingen van coaches, ervaren stoppers, artsen en enkele bekende ambassadeurs.

Meedoen aan Stoptober is dus meer dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden. Wie weet inspireer jij andere rokers om mee te doen en vol te houden…!