Ga naar hoofdcontent

Nog meer support

Alle informatie over App, Magazine, Facebook-community, Stoptober.tv en het webinar.

Stoptober Magazine

Een uniek tijdschrift vol verhalen van andere stoppers en tips waar je echt wat aan hebt.

Stoptober TV

Vanaf 30 september kun je op Stoptober.tv het wel en wee in het Stoptoberhuis live volgen. En ben je op zoek naar inspirerende filmpjes, of wil je meer van Stoptober zien, dan kun je er nu al je ogen uitkijken.

Podcasts

Voor de podcastserie De Stopcast praten Michel Rudolphie en Debbie Prijs met verschillende experts over stoppen met roken. Voor afleiding en je steekt er ook nog wat van op.

Live events

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom organiseren we door het hele land gratis trainingen om mensen klaar te maken voor Stoptober. Met elke training kunnen maximaal 25 personen meedoen.

Stoptober Camper

Twee ervaringsdeskundigen op het gebied van stoppen met roken rijden kriskras door Nederland en bezoeken pleinen, markten en winkelstraten om vragen over stoppen met roken en Stoptober te beantwoorden.

Stoplijn

Valt het stoppen je zwaar en heb je behoefte aan iemand die je even moed inpraat? Aarzel dan niet en bel met onze Stoplijn. Alle medewerkers zijn betrokken bij Stoptober en staan klaar om je helpen om de moeilijkste momenten door te komen. Bellen is gratis. De Stoplijn is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar via 0800-1995.

Technische ondersteuning

Heb je vragen over de Stoptober App, krijg je hem niet goed geïnstalleerd op jouw telefoon, of ervaar je andere problemen met
onze app? Kijk hier voor de oplossing.

Stoppen doe je samen

Ik doe mee