Ga naar hoofdcontent

Stoptober toolkit voor zorgprofessionals

De papieren Stoptober-toolkit kunt u als zorgverlener of zorginstelling gebruiken om binnen uw organisatie aandacht te besteden aan Stoptober én om mensen die roken te motiveren om deel te nemen aan Stoptober. Zorgverleners kunnen hierbij het verschil maken. Met uw hulp kunnen we mensen die roken nog beter bereiken en hen stimuleren om 28 dagen te stoppen met roken tijdens Stoptober. Een gratis Stoptober toolkit bevat 2 posters, 100 flyers, 100 visitekaartjes en 5 Very Brief Advice Kaartjes. Hieronder kunt u de toolkit bestellen.

Wilt u Stoptober ook digitaal onder de aandacht brengen?
De digitale toolkit staat op Stoptober voor (zorg)professionals - Trimbos-instituut. Hier kunt u vanaf 1 juli 2022 digitaal promotiemateriaal vinden, zoals een wachtkamerfilmpje (geluidloos) en intranetberichten. De digitale toolkit wordt in aanloop naar- en tijdens Stoptober verder aangevuld.

Meer weten?
Het Trimbos-instituut faciliteert de inzet van de Stoptober-campagne bij zorginstellingen. Kijk op www.trimbos.nl/stoptober voor meer informatie, hulpmaterialen en planning, inspiratie, webinars en veelgestelde vragen over de inzet van Stoptober in de zorg. Voor meer informatie over Stoptober zelf, kijk op stoptober.nl.


    Als u toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrief, worden uw gegevens verstrekt aan het Trimbos-instituut.

    De levering van de papieren toolkit wordt uitgevoerd door Stoptober. Het Trimbos-instituut faciliteert de inzet van de Stoptober-campagne bij zorginstellingen door o.a. communicatie naar zorgverleners. Om gericht nieuwsbrieven te versturen, heeft het Trimbos-instituut uw toestemming nodig om uw gegevens uit het bestelformulier te mogen ontvangen. De nieuwsbrieven worden tussen mei en oktober 2022 verstuurd naar zorgverleners die toestemming geven om op de hoogte gehouden te worden. U kunt zich hier elk moment weer voor afmelden. De nieuwsbrieven worden verstuurd ter aankondiging van het bestellen van de papieren toolkit, informatie over het webinar voor zorgverleners, de digitale toolkit en de aftrap van Stoptober.

    Download nu de
    gratis app!