Hulp

Met Stoptober stop je nooit alleen. Je krijgt tips en steun via onze gratis Stoptober-app, je kan ervaringen lezen en zelf delen op onze actieve Facebook community, je kan als je je e-mailadres achterlaat op de Doe mee! pagina een gratis Stoptober Magazine ophalen vol tips en ervaringsverhalen.

Vanaf 14 september kun je je op Stoptober.TV laten inspireren en vanaf 30 september kun je hier de stoppers van het Stoptoberhuis volgen.

Maar het kan natuurlijk dat je behoefte hebt aan extra hulp en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan extra begeleiding door een stoppen-met-rokencoach of aan het gebruik van nicotinevervangers. We geven je hierbij een overzicht van de mogelijkheden.

Stoptober-ondersteuning

Stoptober-ondersteuning

Stoptober ondersteunt je op veel manieren. Na het achterlaten van je e-mailadres op de Doe Mee pagina kun je met je bewijs van deelname het gratis Stoptober Magazine ophalen bij je lokale Kruidvatvestiging. Zolang de voorraad strekt! Want op = op.

Lees verder

Extra begeleiding

Extra begeleiding

Behalve gratis steun biedt Stoptober ook extra hulp. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding door een coach.

Lees verder

Contactadressen extra begeleiding

Contactadressen extra begeleiding

Lees op deze pagina waar je terecht kunt voor professionele begeleiding bij jou in de buurt.

Lees verder

Nicotinevervangers

Nicotinevervangers

Nicotinevervangers zijn middelen die nicotine afgeven waardoor je minder last hebt van ontwenningsverschijnselen. Je kunt ze kopen bij de drogist of de apotheek.

Lees verder

Medicijnen via de huisarts

Medicijnen via de huisarts

Soms zijn nicotinevervangers niet genoeg. Jouw zorgverlener kan dan een medicijn voorschrijven. Met dat recept ga je naar de apotheek.

Lees verder

Tips

Tips

Als meedoet aan Stoptober heb je een belangrijke beslissing genomen. Je stopt 28 dagen met roken en dat is fantastisch.

Lees verder

Copyright © 2018 Stoptober. Powered by: Headline Interactive