Alles over Stoptober

Het succes van Stoptober

Het geheim van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de ondersteuning, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Stoppen kan lastig zijn, maar uit ervaring weten we dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt, of als je al heel lang hebt gerookt of als je al meerdere stoppogingen hebt gedaan. In de afgelopen jaren hebben meer dan 550.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Samen stoppen is niet alleen leuker, je houdt het met elkaar ook beter en langer vol!

Wat Stoptober succesvol maakt, is onze positieve aanpak en de steun die we via de gratis app en ons sociale netwerk bieden. Je staat er niet alleen voor. We geven ook veel tips en informatie. Bijvoorbeeld op Stoptober TV, op al onze social media. In ons, bij Kruidvat gratis af te halen Stoptober Magazine, in onze Stopcast, de podcast serie van Stoptober.

Dit is jouw moment om de controle over je leven terug te nemen en jezelf een gezonde toekomst te gunnen. Doe mee aan Stoptober en laat de 10e editie een mijlpaal zijn in jouw persoonlijke succesverhaal.

En alsof het stoppen met roken nog niet genoeg beloning is, maak je dit jaar ook nog kans op een aantal leuke prijzen.

Onthoud dat stoppen met roken een persoonlijke reis is en dat iedereen zijn eigen tempo heeft. Blijf positief en volhardend, zelfs als je een terugval hebt. Met de juiste ondersteuning en vastberadenheid kun je succesvol zijn in je streven om voor altijd te stoppen met roken. Veel succes!