Alles over Stoptober

Waarom 28 dagen?

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug.

Daarbij zijn 4 weken niet roken goed te overzien en wacht je een mooie beloning als je het volhoudt. Lukt het je om 28 dagen niet te roken, dan heb je maar liefst vijf keer meer kans om het blijvend vol te houden.

Van alle mensen die eerder meededen met Stoptober, geeft de overgrote meerderheid (92%) ons een positieve beoordeling. Eerdere stoppers zijn vooral te spreken over onze gratis app en onze begeleiding via social media op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Tiktok. Met alle support en begeleiding heeft ongeveer twee-derde van alle deelnemers het 28 dagen volgehouden. Een fantastisch resultaat, want elke dag niet roken telt!

Onthoud dat stoppen met roken een persoonlijke reis is en dat iedereen zijn eigen tempo heeft. Blijf positief en volhardend, zelfs als je een terugval hebt. Met onze ondersteuning en jouw vastberadenheid kun je succesvol zijn in je streven om zelfs voor altijd te stoppen met roken.