Alles over Stoptober

Zo werkt het

Via de app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat.

Als je de Stoptober App gedownload hebt, ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om je stoppoging vol te houden, ook als het even wat minder gaat. Met filmpjes, puzzels, tips en adviezen helpen we je door de moeilijkste momenten heen.

Via Stoptober heb je ook toegang tot een grote online community. Op Facebook, LinkedIn, Twitter, TikTok en Instagram blijf je in contact met je medestoppers en vind je afleiding en support op de momenten dat jij dat nodig hebt. Deel je eigen ervaringen, lees hoe het andere stoppers vergaat en ervaar de kracht van samen stoppen. We geven ook veel tips en informatie. Bijvoorbeeld op Stoptober TV, op al onze social media. In ons bij Kruidvat gratis af te halen Stoptober Magazine, in onze Stopcast, de podcast serie van Stoptober.

Vraag ook steun aan je omgeving. Vertel hun dat je stopt met roken. Een beetje begrip en steun uit je omgeving kan jou ook helpen om vol te houden.